Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на vajeta.com. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

Поръчка

Потвърждение на поръчката се извършва след като наш служител се свърже с клиента на посочения от него телефон. vajeta.com не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ, Speedy до посочен от клиента адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Извършва се само след като наш служител се свърже с Вас и Вие потвърдите поръчката. Доставки не се извършват в неделя или официални празници. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата на ЕКОНТ/Speedy. Ориентировъчно до офис на ЕКОНТ/Speedy  ЦЕНА лв без наложен платеж, до адрес се оскъпява от ЦЕНА лв, с включен преглед преди заплащане. При правенето на поръчка изберете офис на ЕКОНТ/Speedy, който е удобен за Вас или попълнете адрес, на който искате да получите пратката. Поръчките пристигат до 7 /седем/ работни дни след потвърждаването им (ако има офис на ЕКОНТ /Speedy в населенето място). В селища без офис на куриера пратките пристигат в определните дни за разнос.

Пратки с тегло над 80 кг, се изпращат на европалети, транспорта в по-голямата част на България до офис на транспортната фирма е до 100 лева.