Ние от VAJETA.COM сме признат дългосрочен доставчик на стоманени въжета, всички видове сапани, укрепващи съоръжения, отговорен такелаж и оборудване, предназначени за товаро-разтоварни дейности. Благодарение на гъвкавата политика на сътрудничество с клиентите, ние достигаме до получатели в цялата страна.

Ние работим в тясно сътрудничество с най-големите местни и чуждестранни производители, което ни позволява да предоставяме продукти с най-високо качество с всички необходими одобрения и сертификати.

Нашето портфолио включва широка гама стоманени въжета и различни видове сапани в това число въжени сапани, верижни сапани, полиестерни сапани, както и много полезни аксесоари. Имаме обширно и разнообразно предложение. Предоставяме професионални съвети при избора на най-оптималните решения.

Имаме богат избор, а аксесоарите от метални въжета, които са включени в нашата оферта, са най-добрият избор за конструкции от всякакъв тип. Всички аксесоари са избрани от нашите специалисти, така че използването им да е безопасно и да носи очакваните резултати. Гарантираме, че ще постигнете успех с нашите продукти, независимо от обстоятелствата.

Всяка поръчка се третира индивидуално от нашите служители и се разглежда от гледна точка на специфични изисквания и очаквания на клиента.

Към всеки продукт има техническа документация:

СЕ Маркировка, Етикети с посочена товароносимост, сериен номер, година на производство. Допълнително се доставя със – Сертификат за качество, Декларация за съответствие и гаранционна карта.

Техническата документация на всеки продукт се съхранява във фирмата, което в случай на ремонт, загуби позволява безпроблемно съдействие за възстановяването им към клиента.

Най-добрата препоръка за нашите продукти е удовлетвореността на клиентите, изразена в следващи проекти.