Показване на 1–12 от 378 резултата

Ринг гайка

Ринг гайка

Цена от 1,13 лв/бр с ДДС
Ринг болт

Ринг болт

Цена от 1,13 лв/бр с ДДС
Блок макара с кука монтажна

Блок макара с кука монтажна

Цена от 38,40 лв/бр с ДДС
Динамометър тип кранова везна

Динамометър тип кранова везна

Цена от 1311,60 лв/бр с ДДС
Тресчотка ERGO

Тресчотка ERGO

Цени от
25,32 лв.
с ДДС
Кука за лебедка

Кука за лебедка

Цена от 6,00 лв/бр с ДДС
Скоби за въже неръждаеми

Скоби за въже неръждаеми

Цена от 1,98 лв/бр с ДДС
Полипропиленови въжета

Полипропиленови въжета

Цена от 72 лв/бр с ДДС

VAJETA.COM: висококачествени въжета и сапани на конкурентни цени.

Стоманени въжета, сапани, колани и друго оборудване, предназначено за различни повдигателни и транспортни операции, се използват широко в строителството, селското стопанство, транспорта и много индустрии. Ние проектираме, произвеждаме и предлагаме на пазара продукти, които позволяват повдигане и транспортиране на стоки. В нашата компания работят висококвалифициран инженерен и технически персонал, който успешно решава задачите, пред които са изправени.

Ние поставяме качеството на нашите продукти на преден план. Също така се уверяваме, че нашите клиенти се чувстват удобно да работят с нас.

Какви продукти предлага нашата компания?

Ние предлагаме голямо разнообразие от стоманено въже, сертифицирани текстилни сапани, верижни сапани, високоякостен такелаж клас 80 - шегели, и укрепващи вериги.

Силата и качеството, които притежават въжените сапани, им позволяват да се използват при преместване на скъпи стоки.

Лентови и обли текстилни сапани са предназначени за товарене / разтоварване на стоки, които лесно се деформират. Дизайнът на текстилните сапани избягва тази деформация.

Неразделна част от повечето подемни машини и механизми е стоманено въже. Доставените от нас стоманени въжета отговарят на EN12385.

Трябва да се отбележи, че всички наши продукти подлежат на задължителни тестове за якост.

Закупувайки подемно оборудване, можете да сте сигурни в неговите характеристики, качество и съответствие с всички необходими стандарти.

Ако някъде не намирате някои продукт моля не се колебайте да ни изпратите вашето запитване на office@vajeta.com. Ние  ще се постараем да направим възможно най-бързия отговор с оферта съгласно вашата нужда.

Виж повече

Какви са предимствата при работа с нас?

Безупречно качество на продукта. Каквото и да купите - верижни сапани или такелаж, винаги получавате продукти с най-високо качество.

Стриктно спазване на изискванията на EU и Българското законодателство.

Собственият ни отдел за контрол на качеството извършва задълбочен контрол на качеството на продуктите.

Конкурентоспособност на нашите продукти. Тя се основава на използването на най-новите научни разработки и най-модерните технологии. 

Ангажимент за дългосрочно сътрудничество. Взаимната изгода и интерес е един от основните ни принципи. Винаги сме готови да се срещнем с нашите клиенти и да обсъдим приемливи възможности за сътрудничество.

Ние внимателно следим търсенето на клиентите и доставяме най-популярните видове подемни съоръжения.

Показаните изображения са илюстративни и информативни. VAJETA.COM запазва правото си на промяна на цените, цветовете и техническата информация на изделията, показани и описани.